Tuesday, 16 October 2012

MENGULIT KENANGAN .

assalamualaikum.. :)

malam nie tiba2 ja tingat balik kesah2 lama aku gan dia ,, sweet kan bila diimbas kembali kenangan2 uh . rrrindu sangat rasa macam nak pusing balik jaa ,, hehe apa pon aku besyukur sangat sebab aku masih lagi bersama dia .. harap2 kekal selamanya lahh hubungan yg dahh setahun lebih yang kami bina nie ..

sayang , ingat tak g awok ada bagi hamster yg comeh2 tu ? hihii rindu nya , kat mana lah comeh2 tu skrang kan ? awok bagi suruh owg jaga bela hamster tu , tpi sebenarnya kan owg geli sgt binatang berbulu nieh .. dahh awok bagi owg pon amik lahh owg takmao awok kecik hati , dah susah payah mai hantar kat rumah .. haha awok oo awok owg ingat lagi owg kasi nama beby & bucukk uh . hahaa , agak2 mana ha depa p ?

owg happy sangat , dulu tiap2 khamis malam mesti awok mai rumah .. dah jadi mcam satu tradisi kan ? bila awok gtau nk mai msti owg happy ,owg tunggu awok taw dak ? suka,suka ~ sekali gan mak owg pon kalot , kalot pikiaq nk jamu makan apa lahh kalo awok nk mai .. hmm syg menantu lahh kata kan . haha ingat lagi , first time owg belajar buat kek coklat , haha kek dahh jadi bengkang . bukan apa tuu lawan sifu sangt , sifu kata tak cukup kasih sayang . hihi tapi owg tak ngalah owg try lagi sampai menjadi .. sbb owg tau awok suka kek coklat .  lamaa dahh owg tak buat kek coklat kan ? awok pon tuntut2 uh , okay laa sayang nanti owg buat k ... buat yang beeesaaarrr punya . nanak dak ?? hehe pstu owg belajar lagi buat kek batik , kali tu owg buat bagi mak ani pulak rasa . heehe tak sangka mak ani suka uh .. hehe malu ceq !

ha owg ingat lagi mak ani buat nasi lemak mangkok tingkat , yang awok mai hantar tuu .. ingat tak lagi ? sedaapp uh nasi lemak mangkok tingkat mak ani . lepastu selalu2 jugak lahh mak ani post laksa . heee owg kan hantu ! ngee awok owg jatoh hati gilerr kat budak yg hantar laksa tuu ..awok kenal kan budak tu... suka sgt kat budak tu .. hehe.. jangan marahhh arr .

awok owg tak penah rasa happy macam nie , tambah2 bila dapat kasot dari mak ani .. sukaaa lorh kasot tuu , ermm rasanya baru sekali owg pkai time p jamuan raya kat sekolah aritu .. bukan tak suka kea apa tapi syg nak ganyah nanti rosak . hehe macam mana owg syg kat awok ! huhu



awok ingat tak lagi masa kita pegih kmpong owg dekat merbok ? tu lah first time owg bawa awok jumpa family2 owg yg lain . tuu lahh tanda owg sunggoh2 gan awok , owg tak main2 ..btw thankss tau mao ikut owg jumpa family semua.. sayanggg awok ~~.tapii kan awok nak tau tak ? actually masa kita kat kampong owg uh owg jelous sgt . bukan apa owg tgok spupu owg tuu dok ushar smcm ja kat awok , nak kenen latu .. oow mana bole !! awok kan milik owg . owg dahh kunci gari ikat gam awok ketat2 . soo sapa pon takbole ..mat pait byna yang punya ! ( persis dialog ahmad albab yg punya ) hahah kalo awok nak tahu hati owg time tu panas sgt , geram la . tetiba ja spupu owg dok gedix depan awok . menci uh . awok janji jgn pandang orang lain selain owg ? kalo awok tipu seap lar .. jaga2 nah . ermm memang owg dh tetipu pon kan ? sabaaa je lahh . lepastu kita p pantai merdeka kan gan family owg , kita tak ar join depa kan .. no lahh , tak rock la kan . haha


aip2 nie dah skip nie , sebelom tu kita hangout dua ja kan ? p pantai merdeka uh .. haha masa kita p tuu ada expo , jual macam2 .. haha ingat dak yang ular sawa tuu ? ee geli nya (ayat gedix)... lps2 jalan , awok suruh owg tunggu dalam keta sowang2 .. eish ada ke patot awok nie , owg takot taw x .. awok cakap tggu jap ja .. emm ok owg pon tunggu laa , tgok2 awok masok n sua beg domo tu . arr gejut dan terharu nya , >.< 
hihiii ceq suka , ceq suka .. tq awokk , mlebiu uh !


awok , 
awok taaw dak dah jadi apa domo ny ?
haha
dia dah jadi tabong owg laa ..
heheh keja dia simpan wit ja .. heee

tapi yang paling touching hati dan perasaan owg nie ,owg ingat g mcej2 awok dulu .. awok dok plan macam2 untok masa depan kita .. awok selalu kata "tak lambat dah lagi 4tahun ja ..."  nak kawin gan owg .. tapi awok cakap awok nak sambong belajar lagi nak bagi dapat keja gan gaji yg tinggi sbb awok nak bantu family awok , okay la kan bantu mak abh uh .. bagus2 macam nie lahh feature husband owg . huhhuhu
pstu awok cakap nak kawin gan owg nak bagi owg gan anak2 'KITA' hidup senang sblom tu nak beli keta sendiri nanti senang nak bawa owg p hospital bila nak bsalin nanti . waaah terharu owg baca mcej2 dia tu ..sweett ja , mcej nie owg copy paste dlm otak owg tw dakk ? heheh tq sayunk lalinx . nah :* mwaarh manyak2 ..


awokk owg ada buat video kat awok kan ? tapi kann kat owg cuma tggal satu video ja yg owg buat kat awok .. owg rasa owg penah save dalam pendrive awok .. ada lagi dak video2 tuu kat awok ?


video

video ny ja yg tinggal kat owg ..






No comments:

Post a Comment