Tuesday, 30 October 2012

cepatnya masa berlalu ..

salam ,

seseorang yang kita kenal sekarang nieh tak semestinya akan kekal dgan caranya atau sifat yang ada sekarang . mybe ar esok lusa tulat tungging tebalik orang itu akan berubah jgk.. berubah kpada yang lebih baik atau ponn sebaliknya . kita tak dpt nk pastikan , tak dpt nk halang perubahan tu . diri kita sendiri jugak bila2 masa nak berubah akan berubah lar weei .. maksod nya , berubah la dari segi fizikal , gaya percakapan , gaya penampilan n sifat2 yang ada dalam diri masing2 .. semuaa boleh berubah lahh . lumrah hidup lahh kan dari kita kecik hingga lah kita besar, dari kita muda hingga lah kita menjadi tua...semua orang akan lalui semua perubahan hidup selagi bernyawa...dari yang dulunya belemoiih dah jd encem (sikit jer lah)... hoho macam ar sorang nie , 





tarrrraaa ..





























gambar nie just contoh laa ho .
berbeza kan ? 
 btw org yg sama jgak , 
sayangggg sangat wey kat cowok nie . 



MOTIF : MF sedar2 lar diri tu dah tuaa , dah boleh panggil tokwan dah kot dahh bejanggot ho . hehehe (ceq minta maaf nah ceq tumpang buat jahat sat lpaih nie takbuat dahh , insyallah la.) soryy uh copy paste pic dulu tu . hahahahahahaha apa ponn i love you kapas . ngee~ apa2 pon owg tetap sayang dia , sikit pon takkan berubah k .


Sunday, 28 October 2012

aidiladha .

raya pertama kat umah . haha aku la org prtma bgun uh .. semangat sunggoh , tolong mak kmas2 umah bagai kan . hee mao tak kalot yayunk aku nak mai uh .. pagi tu mak tak buat apa pon just masak sikit2 ja , mak cakap nak jamu menantu nak mai raya . lps makan mula lahh mak aku nie nak jadi photograper plk dahh . dahh tu ada jugak la snap sikit2 . huhu malu lahh mak yg tolong snap an ,.




...

raya kedua plak , ikut family pait g akad nikah abg dia .. happy sangat boleh ikut . otw nak g tu macam2 renah dua badik tu .,ada saja kat depa ,. huhu aku cm besa laa habis kuat qenyeh ja ... nak ikut kan segan jugak nak p nanti org kta apa plk ur dh mak ani ajk jgk p ja lahh . hee buat2 tak malu .. adioss time dalam masjid tu perot aku niee macam2 bunyi . haa agak2 org dgar tak uh ? hehe lps tu dh hbis akad nikah uh p uma kak ila , yeah masa utk nyup2 .. hihi rajin kak ierah uh tolong ambik pinggan boh nasik boh lauk at aku ,. hehehe sonok jgak ada org layan mcmtu .. haha lps tu balik , g jlan2 kat gunung dlu .. tgok2 batu lah apa uh bertolak ke umah tok . hihi first time pait p uma tok . hmm tq tw p uh .. dah tau jalan nanti senang lah kan nak p plk ..  


nah selamat menjamu mata , ini ja yg ada . huhu




tahniah utk abg firdaus gan kak ila ..
sweet kan depa ? stlah hmpir 7 tahun mybe ..
akhirnya hubungan depa berakhir dgan ikatan yang sah .
harap2 aku gan dia pon mcm tu jgak .
hehehe




heehe dengan kak ila uh .


nie dgan kak ierah uhh .


kemarin malu sgt , rasa mcm mna xtw uh nk p .. segan la takot org kata apa uh tpi apa2 pon happy sgt .tq ajak .. hehe MF tq juga tw , awok hensem pakai kemeja yg owg bagi uhh .. selalu2 lorh pkai ek . owg suka uh . 



Thursday, 25 October 2012

rintihan malam raya .

assalamualaikum ..

yea yea esok raya , emm sonok la kan .. ada yang mesej sana call gayot bagai . aku ? pa da ? hmm tunggu call langsong tarak . mesej pa satu pon x . nasib lah ada jugak yg ingat nak ucp slmt raya kat aku , thankz yang antar mesej at aku tuu , sayunk awokk sory k nak reply kredit takda .. sekurang2 nya ingat juga kan nak mesej aku . hmm okay aku pon taw dia xda kredit , aku sendiri pon xda .. tadi uh rindu sangat pinjam nset mak call dia . xagkat pon ,, :( xpa laa xingat kita nak buat cmna . sedih ar jugak an ... orang tu xingat kita pon , yang kita nie ja dok gegeh rindu sedangkan org tu xrindu pon . hmmmmmmm lantak lorh dia nk buat apa xmao call xmao msej ka apa.. marah nie marah nie , geramm uh .,

Sunday, 21 October 2012

jangan nakai yer sayang !

assalamualaikum awok ,, terlebih dahulu owg nak minta maaf nie sbb sekarang nie owg dah mula sibuk nak study ,final exam dh nk start besok , owg takboleh lar nak layan dia sangat .. owg harap dia paham nah , hmm awok pait jgn nakai2 taw ,, jgn gatai2 ( gatai jugak seap lar !! ) , ingat owg tw .. doakan owg k .. * mwahh sayang awok selamanya .. rindu awok myk2 . HACKS kejap2 ...





* Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku *




hmmmm bubye awok .
MLEBIU tau .

Saturday, 20 October 2012

MF vs ENCIK CRAB !

assalamualaikum ^_^



khamis petang tuu balik kampong dekat merbok , hermhh ajak dia g tidow sana takmao uh . segan plk ~
aku pon mlas lah nk pksa2 dah kalo org takmao ikut an .. pstu dia gtau hari jumaat laaa dia p ..  *horeey-horeey bergembira , hahar* happy lar sat bila dia gtau nak p . ngeee ~

seperti yang di janji kan dia pon sampai la gan kawan dia tue .. bajet otai sunggoh mai naik rxz sorg sebijik pulak kan . heheh , lepas tu depa ikut abah p tangkap ketam .. eishh aku yang kat rumah dok terbayang macam2 dah , mesti balik dari tangkap ketam tu belemoih habih dahh .. coiih tgok2 depa balik bersih jaa , hmm p tangkap ketam ke apa uh ? hehe takot leteww nak turun jalan dlm selot .
hehe kesian noh dia gitaw kawan dia tu balik2 tidor tak sedar diri .. ambooih terok sunggohh aih tangkap ketam .


-->MF tu yeeer :  hye awokk yang ohsemm dgan seluar pendek bebunga-bunga kemarin uhh ! hehe , mak cakap pait comey pakai suar pendek bunga2 .. macam mane sonok dakk kemarin kena kepit gan ketam? hihi tu lahh kan abah dah cakap jga2 nanti kena kepit tpi takmao dengar uh ketagar lagi .. * welkk padan muka * hemm owg ingat nak berposing dgan dia kemarin ,tapi tak dan juga kan nk snap2 kat kmpong uh . kesiian dia kena kepit gan ketam ye ? hehe takpa lain kali lahh kita snap noh . TQ nah mao jugak p kmpong owg pstu ikut abah g tangkap ketam uh .



kamu ketam jahat ! ..

* ohh jahatnya kamu ,
jahatnya kamu ..
engkau engkau
penyebab jari yayunk ku di kepit * (via stacy jahat ) 


mat pait cuba bt peace tengok , 
jari ada dakk g ? hehe


Tuesday, 16 October 2012

MENGULIT KENANGAN .

assalamualaikum.. :)

malam nie tiba2 ja tingat balik kesah2 lama aku gan dia ,, sweet kan bila diimbas kembali kenangan2 uh . rrrindu sangat rasa macam nak pusing balik jaa ,, hehe apa pon aku besyukur sangat sebab aku masih lagi bersama dia .. harap2 kekal selamanya lahh hubungan yg dahh setahun lebih yang kami bina nie ..

sayang , ingat tak g awok ada bagi hamster yg comeh2 tu ? hihii rindu nya , kat mana lah comeh2 tu skrang kan ? awok bagi suruh owg jaga bela hamster tu , tpi sebenarnya kan owg geli sgt binatang berbulu nieh .. dahh awok bagi owg pon amik lahh owg takmao awok kecik hati , dah susah payah mai hantar kat rumah .. haha awok oo awok owg ingat lagi owg kasi nama beby & bucukk uh . hahaa , agak2 mana ha depa p ?

owg happy sangat , dulu tiap2 khamis malam mesti awok mai rumah .. dah jadi mcam satu tradisi kan ? bila awok gtau nk mai msti owg happy ,owg tunggu awok taw dak ? suka,suka ~ sekali gan mak owg pon kalot , kalot pikiaq nk jamu makan apa lahh kalo awok nk mai .. hmm syg menantu lahh kata kan . haha ingat lagi , first time owg belajar buat kek coklat , haha kek dahh jadi bengkang . bukan apa tuu lawan sifu sangt , sifu kata tak cukup kasih sayang . hihi tapi owg tak ngalah owg try lagi sampai menjadi .. sbb owg tau awok suka kek coklat .  lamaa dahh owg tak buat kek coklat kan ? awok pon tuntut2 uh , okay laa sayang nanti owg buat k ... buat yang beeesaaarrr punya . nanak dak ?? hehe pstu owg belajar lagi buat kek batik , kali tu owg buat bagi mak ani pulak rasa . heehe tak sangka mak ani suka uh .. hehe malu ceq !

ha owg ingat lagi mak ani buat nasi lemak mangkok tingkat , yang awok mai hantar tuu .. ingat tak lagi ? sedaapp uh nasi lemak mangkok tingkat mak ani . lepastu selalu2 jugak lahh mak ani post laksa . heee owg kan hantu ! ngee awok owg jatoh hati gilerr kat budak yg hantar laksa tuu ..awok kenal kan budak tu... suka sgt kat budak tu .. hehe.. jangan marahhh arr .

awok owg tak penah rasa happy macam nie , tambah2 bila dapat kasot dari mak ani .. sukaaa lorh kasot tuu , ermm rasanya baru sekali owg pkai time p jamuan raya kat sekolah aritu .. bukan tak suka kea apa tapi syg nak ganyah nanti rosak . hehe macam mana owg syg kat awok ! huhu



awok ingat tak lagi masa kita pegih kmpong owg dekat merbok ? tu lah first time owg bawa awok jumpa family2 owg yg lain . tuu lahh tanda owg sunggoh2 gan awok , owg tak main2 ..btw thankss tau mao ikut owg jumpa family semua.. sayanggg awok ~~.tapii kan awok nak tau tak ? actually masa kita kat kampong owg uh owg jelous sgt . bukan apa owg tgok spupu owg tuu dok ushar smcm ja kat awok , nak kenen latu .. oow mana bole !! awok kan milik owg . owg dahh kunci gari ikat gam awok ketat2 . soo sapa pon takbole ..mat pait byna yang punya ! ( persis dialog ahmad albab yg punya ) hahah kalo awok nak tahu hati owg time tu panas sgt , geram la . tetiba ja spupu owg dok gedix depan awok . menci uh . awok janji jgn pandang orang lain selain owg ? kalo awok tipu seap lar .. jaga2 nah . ermm memang owg dh tetipu pon kan ? sabaaa je lahh . lepastu kita p pantai merdeka kan gan family owg , kita tak ar join depa kan .. no lahh , tak rock la kan . haha


aip2 nie dah skip nie , sebelom tu kita hangout dua ja kan ? p pantai merdeka uh .. haha masa kita p tuu ada expo , jual macam2 .. haha ingat dak yang ular sawa tuu ? ee geli nya (ayat gedix)... lps2 jalan , awok suruh owg tunggu dalam keta sowang2 .. eish ada ke patot awok nie , owg takot taw x .. awok cakap tggu jap ja .. emm ok owg pon tunggu laa , tgok2 awok masok n sua beg domo tu . arr gejut dan terharu nya , >.< 
hihiii ceq suka , ceq suka .. tq awokk , mlebiu uh !


awok , 
awok taaw dak dah jadi apa domo ny ?
haha
dia dah jadi tabong owg laa ..
heheh keja dia simpan wit ja .. heee

tapi yang paling touching hati dan perasaan owg nie ,owg ingat g mcej2 awok dulu .. awok dok plan macam2 untok masa depan kita .. awok selalu kata "tak lambat dah lagi 4tahun ja ..."  nak kawin gan owg .. tapi awok cakap awok nak sambong belajar lagi nak bagi dapat keja gan gaji yg tinggi sbb awok nak bantu family awok , okay la kan bantu mak abh uh .. bagus2 macam nie lahh feature husband owg . huhhuhu
pstu awok cakap nak kawin gan owg nak bagi owg gan anak2 'KITA' hidup senang sblom tu nak beli keta sendiri nanti senang nak bawa owg p hospital bila nak bsalin nanti . waaah terharu owg baca mcej2 dia tu ..sweett ja , mcej nie owg copy paste dlm otak owg tw dakk ? heheh tq sayunk lalinx . nah :* mwaarh manyak2 ..


awokk owg ada buat video kat awok kan ? tapi kann kat owg cuma tggal satu video ja yg owg buat kat awok .. owg rasa owg penah save dalam pendrive awok .. ada lagi dak video2 tuu kat awok ?


video

video ny ja yg tinggal kat owg ..






Friday, 12 October 2012

terBAIK ar !

assalamualaikum weyy . 

penat arh sakit kepala , sakit lutut sakit segalanya weh .. hihi happening gila ar hangout tadi .. tambah2 dapat jumpa cikgu neesa .. auww best uh .. p maen bowling lak uh pstu ronda2 pstu makan2 . huhu ..
Omoiigosh , malu sgt tadi uh .. tu lar bajet tera sgt an . hehe baru ja nak baling bola yg comeh tuu tiba2 jatoh plak . *malu lar sat* still now aku masih ingat kejadian tu ,bila ingat mesti gelak sorang2 .. yang lawak nya time aku jatoh tu , aku toleh kebelakang . aku nampak depa semua diam smpai tenganga plk uh . takpa aku pon toleh kali g tengok depa semua pakat renggah gelak . arrr malu ar .. sakit lutut aku wey , alaa jatoh saham aku weyy semua pakat tengok .. tapi takpa aku still comeh ken ken ? hehe perasan sikit .. kira okey lar kan dari orang tu ! baling bola longsor kebelakang . hahaa 


- BOWLING TIME . -




with cikgu neesa ..


pastu g ronda2 parkson dulu ... hehe tunggu cikgu neesa g mana xtaw .. dan la lagi an pose2 bagai kat tepi tu.. heheh









pstu time makan .. hehe kene maggie bakso semangkok , teh 'o' ais limau satuu . alhamdulillah .. kenyang kejap perot . hehee


--cikagarpink--










Thursday, 11 October 2012

ADVANCED UNTUK HANG LAH SAYANG !

nie untuk awok lah FAZERA .. thank you , aku baca dah blog hang .. 
aku pong happy dapat kawan macam hang .. boleh buli hang , hehe tq a lot k ,
takda hang takda lar OAT CHOCLATE . hehehe 


* nie advance utk hang , mklom lar org baru belajar 
jadi macam nie la ... *



ha macam mana oke dowk ? 
malu ar ceq , wey hang perasan tak ?
sape punya ,sape punya uh ??
haha .. abaikan latar belakang tuu k , .


attention oke !: aku sayang semua kawan2 aku , sayang hampa lah especially zam , fazera , rafika , ezza ,, ermm tak lupa jugak kawan aku yang aku kenai dari skolah rendah lagi , ASMAHAN .. insyallah kalo takda apa2 t kita jumpa lagi k MAHAN k , di tempat yg sama taw MUTIARA KELADI . yang lain2 tu sorry oke , banyak sangat lah nak list nama ampa semua . 




--cikagarpink--


SUATU PETANG .

hye , assalamualaikum ampa ? hehe 

petang tadi boring ar taktau nak buat apa , so aku pong tanpa membuang masa search la google cari toturial tudung wey .. baru nak belajar ken ? hehe search ja senang uh . lepas dah nengok toturial tuu saja lar nak try buat sendiri , tengah2 try tu topup pon masok ..rinnduuh uh ... tiba2 dia call cakap nak my , tengok jam awal lg baru pkul 4 lebih .. haih awai nk my .. takpa laa aku pon kalot lar amik tuala g mandi ,, hehe .. dah seap pakai baju bagai uh MF pon sampai . err ~ rindu nya , lega sikit bila dapat tengok dia .. emm rasa macam nak pelok ciom ja . hihi xoxo :) gatai sikit .
lps teman dia makan ,g dok at luar ur gan dia ..suka ur tarik telinga tarik hidong owg,, owg gigit tangan dia baru taw ! huhuhu adik aku yang motak tu dok posing bagai uh atas rxz dia .. pastu g ronda2 dalam taman uh dengan dia bawa motak tuu sama .. jumpa jap ja , dia uh kalot nak balik .. cakap nak tido sini ? 
er tipu ek ? ha owg lawak ja nah MF nah .. owg paham k ,tengok atas dah gelap mao hujan tu dia kalot nak kelek kan ? k takpa p balik uh . hehe macam biasa lah kalo dia nak balik mesti salam ciom tangan dia dulu , herhh bau ayam uh , haha .. dok belajar jadi isteri soleHAH ' nieh . sempat lar jugak suruh dia krim salam kat mak ani .. hehe tingat jgak aih at mak mentua . heheh (ketawa malu nie)



* shoot by   MF *



haha , motak kalo nek moto nie dok atas tu ler ,
len lar kalo nek superbaikk mak leh
dok dalam raga .



p/s : thank you MF taw , ingat jugak nak singgah rumah petang tadi .. rindu latuh ! hehe bila nak bawa owg ja g ronda2 gan moto uh ? .. tingin lorh nak ronda gan dia ja nek moto .. ♥ 


byna gegeh . 
ngeee ~
sayang dia ketat2 meh , 
rindu dia lorh ..
kejap2 taw ! , seriously owg cakap
tak puas jmpa tadi .






--cikagarpink--







Wednesday, 10 October 2012

rabu's celita .

hye , assalamualaikum .. 

hari nie macam biasa lah masih lagi berkampong dalam makmal fizik .. dah takda tempat kan , kan pmr skang nie .. so kami nie diusir la pergi berambos . tokley dowk situ nanti ganggu orang exam . ermmh ..
sampai skolah tadi dan lagi dok toturial turban kat fazera , hehex sory yer pinjam kepala sat noh . si fazera nie buat p lah apa pon bukan nak kisah keja nak tido jee . huhu lepas tu p baca quran plak . cikgu panggil baru la kalot nak jalan p baca . hehe dah jadi rutin harian dah tuh ..

 ha bagoih ar hari nie ramai yang takda dalam kelas sebab p kem ada latihan menembak . wow best , untung la depa yang p tu .. termasok ler pompuan tu belagak nak mampoih . hah bagoih la jgak dia p sunyi sikit kelas kalo tak dengar suara dia ja dok gedik2 bajet manja konon . puiih ~ heran pa aku ? sikit tak kisah .. nasib baik aku dah baik sikit skang nie . sikit jer .. haha kalo dak bengkak mulot macam ari tu aku tenyehh . 

lpas perhimpunan pagi tu naik ler kat makmal .. subjek mula2 math , ya allah boring gilo belajar math pagi2 nieh . nasib la satu masa ja cikgu plak masok lambat , hee horey2 la kami nie .. dok makan bagai .. time nak sumbat biskut dalam mulot tiba2 zam jerit , eeeh ada tebuan laa kat tut tut ezza .. terlompat kami semua .. ala sean ezza tercengang2 dia tak tau apa .. yang aku , zam , rafika seap berGANGNAM DANCE lgi . maklom lah skrang nie kan tengah demam gangnam ..hahaha nasib la ada hero yang selamat kan ezza . sapa lagi si fazera tuh lar , takda perasaan betoi pompuan nie .. cilex ja macam takda apa2 uh . lembik tebuan tu kena smack down dengan fazera . 

then time sejarah pulok ..hee malu , nak gelak pon ader gak nieh ! WHY ?  tadi msa tengah belajar tetiba ja cikgu pendek tuu cita pasal thailand . ooh dok cita bagai lar , orang2 thailand sana nuh cantik segak putih lah apa .. so aku pon buat tak tau ja lar , takda kena mengena thailand dengan bab yang tengah belajar skrang nie . tiba2 dia acu pembaris panjang tu kat muka aku . aku pon gejut la pasai apa cikgu nie ? pstu dia cakap muka aku macam orang thai ,. harhh gelak besar la aku . ada kea patot kata macam tu kat aku . adodoh cikgu nie ~ tapi memang pon , hehe ada lar jugak keturunan thai sikit2 belah abah aku uh . mcam2 sunggoh aih depa dok panggil aku noh . 

time geografi pulak ! cikgu HARON , eh bukan cikgu anathan lah .. tu panggilan ja .. motivator ari tu lar yang start panggil cikgu harun uh , pstu kami nie kan nakal sikit ,, hehe sonok le nak ngusik uh .. cikgu dok ngarut apa tak tau dok buat2 macam dukun plak , nak buat lawak latuh . :) dalam2 tu kamie nie dan lagi la dok mengarang karangan dwi-bahasa . hee mengarot sunggoh .
macam nie lah budak 4tek2 tiap2 hari macam2 ragam .


--cikagarpink--


Tuesday, 9 October 2012

DRAMA .






Hey , dah nengok short film nie ?

ha apa motif aku post video nie ?
sebab aku kna acting macam nie wey , untuk subjek BI ..
tpi tarak ar smpai kena act at luar just perform dlm kelas depan kawan2 ja .
haha gugup jgak nie dh la kna speaking BI lak uh ..
atototo jenoh hafal skrip ..
takpa seronok jgk buat mcm nie an , tak lah boring sgt 
bljar dlm kelas .. hehe 

madam suroh buat satu group 4 orang .
HEHE ~ aku dapat watak sbgai ROSE .
ngee~~ siot toi ,
kna jadi pompuan buta yang jual bunga plk dah ..
OMG ! 
madam cakap group mna buat main2 dia mao rakam wey ,
aduss gabai kot dah lar tak reti ..



LORD SEPTIC ( TAN )


CROUCH ( FAZERA )


ROSE ( BYNA -aku lar tu )


PERCY ( ZAM )



--cikagarpink--

Sunday, 7 October 2012

sayang --





* awok dengar lagu nie ..nie utk awok taw , rindu awok sesangat .. *
xpuas cakap tadi lorh !! adoii ..
sayang awok ..  MF ketat2 ..


--cikagarpink--

Saturday, 6 October 2012

Takkan Pisah





attention please !! : noh hok nih buat abe pait , pahe neh . haha pahe molek2  jange sampai tegolek sudoh ..
                             * dalam mood merapu la ny *

notes .. *  apa2 pon org syg dia , apa yg dh jdi sblm nie dn slpas nie org anggap tu satu dugaan .. org takkan berubah wlaupon ada dugaan yg mendatang .. org setia dan jujur kat dia ja .. i love you taw , nah :* mwaah sikit.. hehe

--cikagarpink--

Friday, 5 October 2012

Tuhan Berikan Aku Cinta ..

assalamualaikum .. dah lama aku tak p lawat mak ani , tadi petang pegih la sat jenguk2 rindu juga kat mak ani .. alang2 pait mai uma tu tumpang la p jp ..mula2 tu segan lah jugak org tak ajak , malu lah kan .. hehe tapi sajalah buat muka tak malu .. actually dah lama dah tgu org tu ajak tapi tak ajak pon .. biar lah buat2 muka tembok sebentar . sekarang nie aku tengok n dapat rasa yang org tu dah berubah banyak gan aku .. selalunya kalo naik keta gan dia banyak juga nak smbg2 ke apa , nak usik2 ke uh .. tapi tadi lain pulak macam terpaksa ja bawa aku .. napa dah lain ? heran jugak aku . bakpo jdi mcm nie ? dah tak sayang kea ?
memang banyak sangat yang berubah sekarang nie , kenapa hah bila aku betol2 dah sayang org sepenoh hati aku ikhlas tapi apa yang aku risau tu msti nak jadi jugak . apa salah aku ? tak layak ka aku dicintai ? dihargai ?? sudah cukup sudah la .. aku takmao dikecewakan lagi . tak mampu nak tanggong semua nie .






mention this to MF ::::> kehadiran MF dalam hidup ini tanpa diundang, tapi setelah mengenalimu cinta yang hadir dalam hati ini bukanlah dipaksa2..rasa sayang ini hanya untuk MF..hadir MF dalam hidup ini cukup bermakna,...hanya satu ku pinta jgn berubah selagi teguh pada janji..ILYSM MF


--cikagarpink--

Thursday, 4 October 2012

UNTUK AWAK LAH sayunk ..

awak ..
jangan pernah berhenti untuk terus mencintai saya ,
jangan pernah berhenti menyayangi saya ,
jangan pernah tidak merindukan saya ,
jangan pernah tidak mengingati saya,
KERANA ..
saya tidak pernah berhenti untuk terus mencintai awak ,
saya tidak pernah berhenti menyayangi awak ,
saya tidak pernah berhenti untuk merindukan awak ,
saya tidak pernah tidak mengingati awak ..

awak ..
saya nak awak tahu yang saya ...

tak sanggop untuk kehilangan awak selamanya
dalam liku2 hari saya ,
saya takot untuk awak pergi dari hidup saya ..
saya takot untuk hadapi hari2 saya tanpa awak .


p/s --> hye sayunk , saya taknak taip byk2 sebab saya tahu awak mesti bosan sebab asyik bende yang sama ja saya nak cakap kat awak .. sorry , btw thank you so much for everyting .Thanks untuk cinta, sayang, kasih n semuaaaa la yang dah awak bagi kat saya .Saya bahagia dengan semua nieh .. 
Ingat....selamanya saya akan sayang dan cintakan awak..




--cikagarpink--


Wednesday, 3 October 2012

agar agar merah jambu's .

hyep , sekkom salam uh .. ogenkidesu ka ? , hait ogenkidesu .. hohoh ..
*dlm mood malu *  , nak tahu napa ?
aku dapat gelaran baru wey , auww malu's .. ada ke patot budak2 uh pggil aku agaq-agaq ? -line maxis kepala hotak ampa bejamboii toi la- takmao ar pggil gituh ..adoii payah betol la budak2 nie , suka ur buli aku .. tak kira jmpa at mana pon mesti nak kacau .. sonok nak picit badan2 aku .. depa ckp badan aku lembut lembik macam agaq-agaq sbb tu la suka sgt nak picit cubit bagai .. adoos mampos lar aku kalo teserempak gan depa tapi best juga , huhu dapat tukang urut free of charge .. takpayah nak habis2 kan duit , jimat .. hahah .. tpi ada lar jugak mata2 yg tak puas hati gan kamie .. blakang kata macam2 , kalo brani jom la face to face . errr :o mcm la aku nie brani sgt . haha ,. hah nie lg satu , taksuka btoi la , ada yg kata aku gan si budak tutt .. ermm apa nma pon taktau la pjg sgt tpi aku lbih suka pgil dia "S _ _ _" . sng ingt uh .. ada la kan muka2 tak puasa hati tu cakap aku gan dia adik n kak agkat .. woii ampa silap lar aku bukan jenis angkat terangkat mcm ampa k , so takpayah nk iri hati gan aku k .. aku aggap macam kawan2 , sma la semua kawan .. bodos lar kalo nk kata aku mcm tu , aku kan mesra alam gan sapa pon bole kawan aku kan suka berkawan . hehe hah apa , ampa jelous sbb budak tu pgil aku kakak ? hah memey patot pon dia pgil mcm tu , aku tua stahun je dri ampa .. memey wajib lah kn ? yg muda hormat yg tua .. apa jelous lagi sbb ats bas aku slalu dudok gan dia , adoyaii ampa nie , dh ada tempat kosong aku dudok la .. salah ka dosa kea ?? ermmm mls gadoh la ,  takkan pasal yg mcm nie pon tak puas hati .. adoh gawat nie ..  sudah la k , takpayah la jelous sgt .. heheh agaq-agaq merah jambu's nie memey mudah mesra n suka berkawan oke ..


--cikagarpink--